Avatar The Last Airbender RPG
Welcome to Avatar The Last Airbender RPG! We hope you enjoy your Roleplaying Experience. If you are a User you may log in by clicking the button below, or if you do not have an account you can register by clicking next to Log In.

Avatar The Last Airbender RPG

737 years after the fall of Ozai, and the world is once again on the brink of collapse. Sudden, random rebellions supported by unknown parties have sprung up across all nations. With the next Avatar undiscovered, the world's hope begins to crumble.
 
HomeAvatarMemberlistRegisterLog in
Time converter at worldtimebuddy.com
Latest topics
Staff

-Head Admin-
Vermilion Emperor Kouzai

-Council of Admins-
Bailey the Flamewarden
Niya the Flamewarden
Tenka Musou Wolfie
Massie

-Head Moderator-
Sara the Flamewarden

-Moderators-
Lyssa the Flamewarden
Stephy the Flamewarden

RPG Info

Years Since Ozai's Fall
737 Years
Current Year
It is currently the year: 737 AO (After Ozai)

Royalty
Earth King: Hui Peng
Vermilion Emperor: Eldunar Ezofuji-no-Tsukuyomi
King of the North and South: Castiel Leiheng
Queen of Four Winds: May Lin Dao
Light King: John Itaruki
Dark Lord: Saruyoshi Shinjuku

Affiliates

The Loremaster's Roleplay Family:

Our #1 Affiliates:

Our Facebook Affiliates:
Top posters
Vermilion Emperor Kouzai (4654)
 
LadyKura (1292)
 
Tenka Musou Wolfie (1238)
 
Bailey The Flamewarden (956)
 
Leosan (879)
 
Maki Shadowblade (820)
 
Tsumi Buredo (698)
 
Earth King Lu (687)
 
River (641)
 
Daddy (600)
 

Share | 
 

 History Test #1 - Canadian History [05/7/12]

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Vermilion Emperor Kouzai
Loremaster General
Loremaster General
avatar

Posts : 4654
Age : 21
Join date : 2009-03-29
Location : Well I used to have a life, but now I own the RPG, just kidding, but really

HP
Normal Normal:
1000/1000  (1000/1000)

PostSubject: History Test #1 - Canadian History [05/7/12]   Thu Jul 05, 2012 6:45 pm

Once every few days I will post a test on history of different countries throughout the world. Each test will consist of 20 questions on the country's history. Anyone may participate, you don't even need to do well. I am doing this to help promote learning and acceptance between different cultures, who knows you might learn something new about the country you come from?

The rules are simple, answer as many questions about the country's history as you can, and after a few days the answers will be posted as well as a list of results. Anyone who ranks within the top 3 will receive a prize, and the highest scoring person will receive two prizes, one for being on top and the other for being in the top 3.

The rules are as follows:

1. DO NOT google the answers to this, I know this can't be moderated. But please have a bit of integrity alright? This is for fun, and it's not fair to other people if you always do well because you cheated.

2. Have fun lol, it's not the end of the world if you don't do well. Either way you learn something, and you have fun while doing it lol.

NOTE: Everyone will receive a prize for participation for each time they participate.

DISCLAIMER: These are simply for fun and educational purposes, and are not mandatory. You do not have to participate it you do not want to.

1. What failed World War II raid resulted in over 3000 Canadian casualties?
a) Dieppe
b) Beny-sur-Mer
c) Vimy Ridge
d) Berneval

2. Born in the 1930s in northern Ontario, who were Annette, Cécile, Émilie, Yvonne and Marie?
a) The Magdalene Sisters
b) The Dionne Quintuplets
c) The Famous Five
d) Céline Dion’s sisters

3. Where was the “Last Spike” driven that marked the completion of the Canadian Pacific Railway?
a) Craigellachie
b) Fort William
c) Kicking Horse Pass
d) Vancouver

4. Which founder of Manitoba led the Métis in two rebellions?
a) Gabriel Dumont
b) Georges Étienne Cartier
c) William McDougall
d) Louis Riel

5. What was Sir John A. Macdonald’s “National Dream”?
a) a transcontinental railway
b) lower tariffs
c) peace between the English and French
d) eliminating the national debt

6. Who was Prime Minister when Canada officially became a bilingual country?
a) Brian Mulroney
b) Louis St-Laurent
c) Pierre Trudeau
d) John Diefenbaker

7. How many referendums have been held in Quebec on the question of sovereignty?
a) one
b) two
c) three
d) four

8. Who scored Canada’s winning goal in the last game of the 1972 Summit Series between Canada and the Soviet Union?
a) Phil Esposito
b) Bobby Hull
c) Yvon Cournoyer
d) Paul Henderson

9. Who said: “The 20th century shall belong to Canada”?
a) John A. Macdonald
b) Robert Borden
c) Wilfrid Laurier
d) Queen Victoria

10. Who was Canada’s first female governor general?
a) Jeanne Sauvé
b) Adrienne Clarkson
c) Flora Macdonald
d) Emily Murphy

11. Who were the Americans, wishing to remain faithful to Great Britain, that came to Canada after the American Revolution?
a) Quakers
b) United Empire Loyalists
c) Fenians
d) all of the above

12. Where was the first Confederation conference held in 1864?
a) Ottawa
b) Quebec
c) Charlottetown
d) London

13. Where in Newfoundland did Leif Erickson establish a Norse (Viking) establishment?
a) Port-aux-Basques
b) L’Anse-aux-Meadows
c) Cape Spear
d) Signal Hill

14. Which of the following Aboriginal Peoples lived on the West Coast of Canada?
a) Haida
b) Mohawks
c) Beothuks
d) Cree

15. Which of the following explorers was a Jesuit priest?
a) Nicholas du Vigneau
b) Jacques Cartier
c) Francis Drake
d) Jacques Marquette

16. In which Canadian province did Lord Selkirk establish an important settlement in the early 1800s?
a) Saskatchewan
b) Manitoba
c) Ontario
d) British Columbia

17. In which country was John A. Macdonald born?
a) England
b) Canada
c) Scotland
d) Ireland

18. Which canal was completed in 1824?
a) Welland Canal
b) Panama Canal
c) Rideau Canal
d) Lachine Canal

19. What was the Underground Railroad?
a) a Canadian National Railroad to compete against the Canadian Pacific Railway
b) Canada’s first subway
c) a secret route used by slaves to escape the United States to Canada
d) a tunnel between New Brunswick and Prince Edward Island

20. During what war did New France fall to the British in 1763?
a) Seven Years War
b) Thirty Years War
c) Hundred Years War
d) War of Spanish Succession

_________________


Me when I'm mad


Me when I'm really mad


Me when I'm in a good mood


How I learned to cook:


(This one's even funnier with captions)
Back to top Go down
http://avatar-rpg-revised.forumotion.net
Laurent
Elite Beginner
Elite Beginner
avatar

Posts : 136
Age : 19
Join date : 2012-01-14
Location : Dark Nation Palace eating cookies

HP
Normal Normal:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: History Test #1 - Canadian History [05/7/12]   Thu Jul 05, 2012 7:43 pm

No google? Lol. Time to fail.

1. B

2. D

3. C

4. B

5. C

6. C

7. C

8. A

9. A

10. C

11. B (I KNOW I GOT THIS RIGHT)

12. A

13. C

14. A

15. C

16. C

17. A

18. C

19. B

20. A (I know 100% that I got this right)

Well, I think I did pretty good Very Happy

_________________
If life gives you lemons,cool, you got some lemons!

If life gives you melons, you might be dyslexic. o rly? Yes,really
Back to top Go down
Maki Shadowblade
Administrator
Administrator
avatar

Posts : 820
Age : 19
Join date : 2010-05-29
Location : Ruling the Oceans + Ruling Relam of Shadow + Realm of Air

HP
Normal Normal:
100/100  (100/100)

PostSubject: Re: History Test #1 - Canadian History [05/7/12]   Thu Jul 05, 2012 10:57 pm

Well I am from the USA so I (being sarcastic) definitely got this:

1. A

2. B

3. C

4. B

5. A

6. C

7. C

8. D

9. A

10. A

11. B

12. C

13. B

14. A

15. D

16. C

17. D

18. A

19. C (I got this 110% chance)

20. A



I really really really wanted to use google, but I didn't. (Most were total guesses am I hope Lady Luck is on my side)

_________________
Malila Nadie Order of Assassins, Dark
Nyia, Shirshu
Saskia Aaron, Queen of Air Temples, Air
Celia, Dragon
Arwa Reed Bender, Nature
Cadell, Winged Wolf
Aki Ocean Spirit, Water
Psykeh Charna Bender, Dark/Mind
Kai, Dragon
Lydia Hotaru Twin Warrior of Fire, Fire
Emur, Raven Eagle
Back to top Go down
http://www.google.com/
Vermilion Emperor Kouzai
Loremaster General
Loremaster General
avatar

Posts : 4654
Age : 21
Join date : 2009-03-29
Location : Well I used to have a life, but now I own the RPG, just kidding, but really

HP
Normal Normal:
1000/1000  (1000/1000)

PostSubject: Re: History Test #1 - Canadian History [05/7/12]   Tue Jul 10, 2012 10:48 am

Well the time limit is up! I've been meaning to do this earlier but...well I'm lazy lol. And here are the results!

Official Answer Sheet
Spoiler:
 

Individual Scores
Spoiler:
 

Top Scorers
Spoiler:
 

Thank you for playing! The next test should be out tonight!

_________________


Me when I'm mad


Me when I'm really mad


Me when I'm in a good mood


How I learned to cook:


(This one's even funnier with captions)
Back to top Go down
http://avatar-rpg-revised.forumotion.net
Sponsored content




PostSubject: Re: History Test #1 - Canadian History [05/7/12]   

Back to top Go down
 
History Test #1 - Canadian History [05/7/12]
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Anglo Zulu War History Essays.
» HMS Active Her Service History.
» How history is made
» Zuko's History
» The history of English rule and policy in South Africa : a lecture delivered in the lecture room, Nelson Street, Newcastle-upon-Tyne, on Friday, the 30th May, 1879

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Avatar The Last Airbender RPG :: General Chat :: General Chat-
Jump to: